Stockholm

Det finns ett imponerande urval av offentliga parker och vackra trädgårdar som hälsar besökare till Stockholm, så att du kan njuta av härliga fritidsutrymmen, trevliga gröna omgivningar och svenska flora. Rålambshovsparken är bland de bästa parkerna i Stockholm och har utmärkta faciliteter och gott om sommarunderhållning, tillsammans med glasskiosker och till och med gratis aerobics.Hagaparken

Ytterligare parker ligger strax utanför centrala Stockholm, som både Biskopsö och Björnön, där många kustnära attraktioner väntar. Även om stadens trädgårdar och parker är som mest tilltalande under sommardagar och ljumma kvällar, tar de på en helt annan karaktär på vintern, då några även erbjuder skridskoåkning och andra säsongsbetonade aktiviteter.

Besöka Stockholm

Stockholms attraktioner är riktigt unika. Var annars kan du fiska lax från en bro i centrala stan, eller ta en båttur till några av de tusentals fantastiska öarna i skärgården. Butiker och museer är så många att det skulle ta veckor för att se dem alla. Och de som älskar god mat kommer aldrig att bli besvikna i denna huvudstad skandinavisk smak och livsstil. Som vi redan nämnt ovan finns det gott om vackra parker och du kan läsa mycket mer om dom här.

Besökare på väg ut för en eftermiddag med sightseeing i Stockholm kan hitta en till synes oändlig lista över saker att göra.  Sveriges huvudstad är späckad med turistattraktioner och om du är ute efter en fartfylld dag med sightseeing eller en avslappnad dag av utforskning, har Stockholm mycket att hålla dig sysselsatt. Om du i samband med ditt besök i Stockholm behöver boka ett hotellrum kan vi varmt rekommendera ett besök på www.stockholmshotell.org där du hittar ett mycket stort utbud.

Rösta!

Vilken är Sveriges vackraste park?

Visa resultat

Loading ... Loading ...