Green Park, London

Funderar du på att åka till London eller har du möjligtvis redan bokat en resa dit? Oavsett vad så bör du definitivt passa på att besöka en bland stadens alla vackra parker när du ändå är på besök. Green Park i London är en underbar park som är enkel att njuta i. Här möts du av otroligt vackra och skarpa miljöer som får dig att tro att du är någon helt annan stans än i en storstad så som London.park i London

I Green Park kan du vandra längs med ståtliga korridorer av träd, lika vackert på så väl sommaren som vintern. Andas in den, här natursköna luften och njut av naturens under mitt i staden.

Passa på att ta med dig en filt om det är behagligt väder ute och sätt dig själv eller med vänner och familj ute på någon av de stora gräsmattorna och njut av dagen så som den är. Under sommaren så kryllar det av människor i Green Park. Alla vill få sin favoritplats i solen och du kan se människor som har picknick, solar och i allmänhet skrattar åt vilket håll du än vänder dig.

Green Park är stor och sitter ihop med flera andra parker som tillsammans skapar en lång parad av parker mitt inne i London. Under våren och sommaren fylls parken med flera olika former av blommor och blir verkligen makalöst vacker. Hit kommer många därför för att fotografera då detta definitivt är en plats att ta enastående bilder på.

En park för varje människa det är Green Park. Hit kan vem som helst komma och ha en trevlig stund oavsett ålder. Ta med vännen, partnern eller hela familjen och skapa en dag som ni tillsammans kommer att minnas i evighet. För så skarpa och härliga minnen kan du skapa dig just här.

Har du inte bokat hotell i London ännu eller vill du se vilka olika former av hotell som staden har att erbjuda så rekommenderas du att besöka hotellcentralalondon.se. Där hittar du all information du kan tänkas behöva och kommer snart veta precis vad det är som du vill välja.

Rösta!

Vilken är Sveriges vackraste park?

Visa resultat

Loading ... Loading ...