Flower Forest, Barbados

Dett är inte bara i Sverige som det finns vackra parker. Flower forest är ett tropiskt paradis som ligger i hjärtat av Barbados landsbygd och jag hade förmånen att tillbrnga 3 månader på denna härliga ö i Karibien. Denna botaniska trädgård är hem för en mängd majestätiska palmer, färgglada buskar och tropiska blommor.flower forest

Topografin i området har mjuka kullar som erbjuder fantastiska vyer över det grönskande landskapet och Barbados östra kust, så se till att ta med din kamera för att fånga både utsikter och de spektakulära växter!

När du fått nog av alla vackra växter i parken kan du bege dig till det informella caféet för en drink, en lätt lunch eller te.

Med sina hissnande vyer och lugna miljö är Flower Forest också en underbar plats för bröllop och andra speciella evenemang! Detta är en vacker tropisk trädgård och väl värt ett besök. Det finns ett stort utbud av underbara saker att titta på. Palmerna som dominerar trädgården är mycket höga som är planterade med en rad andra växter. Detta är en självgående promenad på banor omgivna av växter med ursprung från hela världen. Det är en ganska avskild plats så det känns ofta som om man har hela parken för sig själv när man är här.

Rösta!

Vilken är Sveriges vackraste park?

Visa resultat

Loading ... Loading ...